<$BlogRSDURL$>

dinsdag, oktober 12, 2004

Hoe kan zo iemand nou Polen vergeten? 

You forgot Poland

De Polen hebben een warm plekje veroverd in het hart van El Presidente George W. Bush, de aangewezen leider van de grootste bananenrepubliek ter wereld. Hij wees John Kerry, zijn opponent in het eerste presidentskandidatendebat, er in ieder geval op dat deze Polen had vergeten. Waarom hij dat zei is me een raadsel, en ik ben niet de enige. Er is direct een website ontstaan met hilarische plaatjes op het thema: You forgot Poland. Bumperstickers en t-shirts zijn er ook verkrijgbaar.


Link
(1) mensch(en) hadden hier al iets over te zeggen, doe (ook) een duit

donderdag, oktober 07, 2004

Stem mee 

De hele wereld kan nu mee stemmen op de Amerikaanse presidentskandidaten, via het interweb. De stand is momenteel 12% voor Bush en 87% voor Kerry. Nederland zit keurig op deze percentages, Frankrijk en Brazilie zijn met 95% de koplopers in het Kerry kamp. Congo voert de lijst aan van de Bush fans met 64%.
Link
(0) mensch(en) hadden hier al iets over te zeggen, doe (ook) een duit

zondag, oktober 03, 2004

Gaith Abdul-Ahad 

img: Slachtoffers van Amerikaans raketvuur De laatste tijd blog ik niet zo vaak meer over de toestand in Irak. Er gebeurt steeds meer, en het wordt steeds erger, maar ook een Balkonkabouter kan overvoerd raken van alle ellende. En ellende is er zat, zie deze post op Call of Cthulhu.

De meeste foto's bij die post zijn van de hand van Gaith Abdul-Ahad, een free-lance journalist/fotograaf die wel zijn hotel uitkomt. Hij was ter plaatse toen een Amerikaanse helicopter vanuit de lucht de wrakstukken van een Bradley pantservoertuig opruimde. Dat doen ze daar door een salvo van 2.75" raketten af te vuren, het lijkt wat grof maar het was for the safety of the people around it.

Cthulhu heeft meer achtergrond over Abdul-Ahad.


Link
(0) mensch(en) hadden hier al iets over te zeggen, doe (ook) een duit